Missie

Op een eenvoudige maar krachtige manier wil ik jou inspireren en helpen in je proces, zodat je meer innerlijke vrijheid gaat ervaren. En dat de beste relatie in jouw leven, de relatie met jezelf is. In de verbinding met jezelf ervaar je alle levensvreugde en kracht waarmee jij geboren bent!

Zodat ieder van ons leert om te groeien om betekenisvolle en blijvende verandering te creëeren in onszelf, in onze relaties en in onze wereld.

Visie

Ieder mens verlangt diep van binnen naar verbinding, liefde en gezien worden. Zonder oordeel. 

Verandering is mogelijk! Door bewust te kiezen voor het volgen van je intuïtie. Gewoon omdat je je goed wilt voelen en ervoor te kiezen in vrijheid en overvloed te leven.

Zeker een enorme uitdaging in deze tijd met alle prikkels (social media) om ons heen. Met alle meningen vanuit de buitenwereld en maatschappij.  Juist nu vraagt het om enorme focus. Keuzes te maken waar jij je aandacht aan geeft. 

Trauma's schrikmomenten in onze jeugd, zorgen voor afscheiding in onszelf. We ontwikkelen daardoor een zelfbescherming, overlevingsmechanisme, zodat we de pijn niet hoeven te voelen. Als we volwassen zijn, werkt dit mechanisme 'tegen' ons en kunnen we zowel lichamelijke als psychische klachten krijgen.

Toch geloof ik in een positieve verandering. In het huidige tijdperk is het hip om je te laten coachen. Het is een teken van liefde en waardering voor jezelf. Het zorgt voor een andere kijk op jezelf en geeft ruimte om oude mechanismes los te laten. Dat komt niet alleen jou maar ook anderen ten goede.