Groepssessies

Kleine groepjes, veel aandacht. Op een laagdrempelige manier werk je aan bewustwording en persoonlijke ontwikkeling. Met simpele tools ga je weer naar huis. Dat is de kracht van deze groepssessies.


Er is openheid over wat ons bezighoudt, met als doel de lading op zaken te verminderen. Dat houdt het luchtig. In ons dagelijks leven worden we vaak getriggerd. Door het uit te spreken in een groep worden ons nog meer bewust van onze blokkades. En uiteraard krijg je ook handvaten aangereikt. 

Alles wat er besproken wordt, blijft vertrouwelijk. We geven onszelf de ruimte die dingen te mogen oefenen die we in het dagelijks leven soms uitdagend vinden. 

Hoe ziet zo'n dagdeel eruit?

We komen 4 dagdelen bij elkaar bij mij in de praktijk. Bij de opstart van een nieuwe groep bepalen we samen welk dagdeel. In de meeste gevallen is dat de ochtend. De sfeer is heel ongedwongen. 

De sessies kunnen doorgang vinden als er voldoende deelname is (4-6 personen). We beginnen (uitgaande van de ochtend) om half 10 met koffie/thee. En eindigen rond 12 uur.

Vraag gerust naar de mogelijkheden!

Je kunt dit formulier alleen gebruiken als je JavaScript aanzet in je browser.