Reviews

Hieronder vind je een impressie wat cliënten hebben geschreven. En onder de link Trustoo op deze pagina.

Monique is zo’n tien jaar geleden in mijn leven gekomen, wat een lief en fijn mens… we kwamen op onderwerpen waarvan ik nooit had gedacht dat die naar boven zouden komen en vandaag de dag heb ik nog steeds profijt van een aantal inzichten die ze me toen gaf… toen ik een aantal maanden geleden voelde dat ik Monique weer nodig had, stond ze gelijk weer voor me klaar! Gelijk een stroom van liefde, spiegels die voorgehouden worden en totaal jezelf zijn, is voor mij ontzettend dierbaar en helend! Deze vrouw is uniek! Dank je lieve Monique dat jij jij bent en mij weer inzichten hebt meegegeven waar ik weer mee verder kan! ✨✨✨✨ 
Nienke Tigelaar


Monique, zo knap hoe jij elke keer weer gelijk de kern van mijn problemen weet te benoemen én aan te pakken. Wat een prachtige gave heb jij: mensen weer gelukkig en energiek maken door ze te laten zijn wie ze daadwerkelijk zijn. Samenwerken met jou voelde als een feestje, daar wil ik je oprecht voor bedanken. Liefs 
Guusje


Nadat mijn dochter bij Monique was geweest, voelde het voor mij goed om een afspraak te maken.
Ik heb de sessies als heel fijn en warm ervaren. Ik heb geleerd om meer naar mezelf te kijken en te luisteren. Mezelf minder te laten beïnvloeden door anderen.
Door met Monique te praten werd er veel duidelijk voor mij. Via de app kreeg ik soms de samenvatting van ons gesprek. Ook belde ze om te horen hoe het ging.
De therapie / coaching is echt persoonlijk en op maat. Heel erg fijn.
Mirjam


Monique is een fijne en integere coach. Ze stelt zich gelijkwaardig op, heeft snel de kern te pakken zonder omhaal. Ze heeft veel doorleefde kennis op vele gebieden, wat haar een ervaren coach maakt. Met deze kennis zoekt ze wat passend is bij de issues die er spelen. Intuïtief stemt ze zeer goed af en dat maakt de coachingsessie zeer effectief!
Tetsje


Monique helpt mij om mijn hoofd en hart weer in verbinding met elkaar te brengen. Ik raad haar met volle overtuiging aan voor iedereen die zich uit balans voelt en meer in contact wil komen met zijn of haar innerlijke zelf.
Frank

Ik ervaar Monique als iemand die intuïtief heel goed aansluit op waar ik mij bevind in mijn proces. Ze luistert, voelt, stemt af en brengt mij met de juiste vragen tot de kern. Vanuit daar kiest ze een methode (zoals bv. PSYCH-K) die passend is op dat moment en die weer tot nieuwe inzichten leidt. Ik ben haar dankbaar voor de gelijkwaardige gesprekken die we in een veilige omgeving voeren.
Elske

Ik voel me heel goed en het gezond eten gaat ook weer gemakkelijk. Ik zit weer in een goede flow en weet dat onze sessie daarvoor heeft gezorgd.
Monique

Monique heb ik ervaren als een integere, deskundige, invoelende en betrokken therapeute die mij geholpen heeft om meer balans te vinden in mijn leven. Ze benadert mij met respect en voelt precies aan wat ik nodig heb. Door haar werkwijze kreeg ik meer zicht op belemmerende negatieve patronen waardoor het mij niet lukte om in mijn kracht te gaan staan en mijn eigen ruimte in te nemen. Monique voelt goed aan wat je nodig hebt, maar ze stemt het altijd met je af zodat je zelf de regie houdt over je innerlijke proces.
Ze is eerlijk en open in haar feedback, waarmee zij mij een spiegel voorhoudt. Door haar behandeling ben ik veel meer gaan luisteren naar mijn eigen verlangens en heb ik geleerd om voluit te leven vanuit mijn eigen kern/bron.
Joyce

Eigenlijk valt het met geen woorden te beschrijven wat Monique voor me betekend heeft. Toch ga ik hieronder een poging wagen... 

Naast het bieden van een luisterend oor, de juiste vragen stellen op het goede moment en de rust en het vertrouwen dat ze uitstraalt, is ze meermaals de katalysator voor mij geweest om volledig in mezelf te geloven. Hierdoor ben ik meer en meer in mijn kracht/licht gaan staan, waardoor ik mijn dromen achterna ben gegaan. De natuurlijke flow, het telkens afstemmen in het moment om vanuit intuïtie aan te sluiten wat op dat moment nodig is, is een kunst die Monique bezit en ik ben dan ook erg dankbaar dat ze op mijn pad gekomen is.
Silvano

Heb bij Monique 2x PSYCH-K gedaan. Mooie en fijne ervaring om dicht bij jezelf, je innerlijke ziel te komen. Dank Monique
Yvonne

In een heftige periode in mijn leven zocht ik naar een methode om mijn negatieve  overtuigingen om te zetten in positieve overtuigingen. Ik vond de methode PSYCH-K bij mij passen. Na vele jaren van cognitieve therapie had ik geen vertrouwen meer in de reguliere methodes. Na wat research kwam ik terecht bij Monique. En gelukkig maar! Ik had net te horen gekregen dat ik een tumor had dus ik kon wel wat positiviteit gebruiken. 

Monique heeft me goed geholpen bij jaren slepende en belemmerende negatieve overtuigingen. Ze heeft de gave om ieder negatief detail in je verhaal op te speuren en positief te draaien. De methode is eenvoudig, de manier waarop heel fijn! Monique neemt de tijd en schept met een oordeelloosheid zelfvertrouwen. Met respect en aandacht (zeer veel aandacht) ben ik van bepaalde overlevingsmechanismes, angst en spanning afgekomen. Wat het nog bijzonderder maakt, dit was in corona tijd. In enkele sessies via beeldscherm veel bereikt!

Ik, mijn verhaal en mijn pijn was welkom. Het mocht er zijn. En nu heb ik de overtuiging, het gevoel en het besef dat ik er mag zijn, gelukkig en waardevol met of zonder tumor. 

Met Monique heb ik de basis gelegd om mij zelf te kunnen healen. 
Matthijs

Monique is een heel prettig persoon om mee in contact te komen. De drempel die ik aanvankelijk voelde om contact te zoeken met een coach verdween al in het eerste telefoongesprek. Wat ik persoonlijk heel prettig vind aan de benaderingswijze van Monique en aan de Psych-K methode is dat er veel positiviteit en vooruitgang vanuit gaat. De gesprekken leverden energie, handvatten en een wijdse blik op waar ik echt mee verder kon op momenten dat ik zelf het gevoel had dat ik vast zat. Daarnaast vond ik het erg plezierig dat Monique naast dat ze goed luistert en doorvraagt heel goed in staat is een gevoel of een handvat beeldend te maken. Daardoor was het voor mij in de praktijk eenvoudiger om met de inzichten en de aangereikte handvatten aan de slag te gaan. Voor mensen die niet teveel terug willen kijken en vooral geholpen willen worden in positiviteit en vooruitgang raad ik de coachingsgesprekken met Monique van harte aan! 
Kathleen

Al meerdere keren in verschillende samenstellingen bij Monique mogen aanschuiven. Met een groepje van 4 personen maar ook een heel aantal sessies met een naaste vriendin. Het is bijzonder om te ervaren hoe gesprekken over alledaagse dingen diepgang krijgt en bewustwording geeft. Bewustwording over hoe ik in elkaar zit en wat de dingen, die er om mij heen gebeuren, voor invloed hebben op mijzelf en mijn gezin. Met als uitgangspunt Liefde voor jezelf en je naaste, heb ik geleerd met andere ogen te kijken naar situaties, gesprekken en contacten met naasten. Ik word uitgedaagd bij mijn gevoel te komen en 'het verhaal' los te laten. Ik ervaar daarbij een heel fijne en veilige sfeer. Ik hoop dan ook nog vele mooie momenten te mogen ervaren waarbij de verbinding met mezelf mag groeien.
Marjan

Afgelopen zomer heb ik  een aantal coachgesprekken bij Monique gehad die mij goed geholpen hebben. Monique kwam op een heel natuurlijke manier tot een aantal kernpunten in de vragen waar ik mee zat. Natuurlijk, in de zin van dat er in een prettig gesprek, als het ware vanzelf in mij naar boven kwam drijven wat nu de echte vraag onder de vraag was. Ze faciliteert het gesprek erg goed door een goede sfeer te creëren, door haar deskundigheid en manier van begeleiden.  Dat brengt jou als cliënt snel tot de kern.

Monique zet ruime ervaring en specifieke methoden in. Ze combineert dit met haar sterke vaardigheden: intensief luisteren, mild maar wel helder spiegelen, intuïtief de juiste vragen stellen, goede werkmethoden kiezen om te helpen. Ze heeft enorme drive om te willen helpen, gaat vind ik ‘no-nonsense’ te werk en zet een heel aantal uiteenlopende tools / werkmethoden in.

De PSYCH-K methode was voor mij nieuw. Ik merk dat deze tool in heel korte tijd een erg krachtige werking heeft naar blokkades en overtuigingen die ik had. Werken met deze methode gaat sneller, dieper en effectiever dan wat ik eerder ervoer in begeleidingstrajecten. Kortom: ik kan coaching door Monique zeker aanbevelen! 
Bertjan

Monique is een kei in het geven van inzicht. Door haar intuïtieve manier van werken komt ze telkens snel tot de kern van emoties, gevoelens en denkbeelden die op verschillende vlakken blokkades veroorzaken. Door hele praktische oefeningen en coaching sta ik inmiddels met veel meer energie en vrijheid in het leven! Daar draagt haar open en nuchtere Twentse persoonlijkheid ook zeker aan bij die je meteen een veilig en vertrouwd gevoel geeft. 
Chris

Ik ben met Monique in contact gekomen via een bijzondere weg! Ik ben erg blij dat ik deze weg aan het volgen ben. Het is een mooie weg vol waardevolle ontwikkelingen. Hoe liefdevol voor jezelf is het om te leren en voelen dat je een mooi mens en helemaal jezelf mag zijn! 
Maureen

Bij Monique vind ik een veilige en vertrouwde haven in een voor mij soms erg onrustige wereld. Waar ik zoekende ben kan zij mij inzichten geven waar ik verder mee kan. Haar betrokkenheid is hartverwarmend en hoopgevend. Haar werkwijze is passend voor wat op dat moment nodig is.

Een fijne plek om weer even op te laden en om met frisse moed de moeilijkheden van het leven aan te gaan. 
Tessa