Wat doe ik

Binnenkort online training waarin kennis van de levensenergie centraal staat en hoe deze constructief toe te passen in je leven.

-  1 op 1 sessies
-  Kleine groepen bewustzijnsstraining (zie Groepssessies)
-  Sessies voor ouders (spiegelgedrag kinderen)

Ik ga met jou in gesprek om helder te krijgen wat jij nodig hebt om een positieve verandering te creëren. Wanneer je dit duidelijk hebt geeft dit richting aan onze gesprekken. Jouw verlangens en behoeftes zijn de rode draad in onze sessies.

Aan de hand van ons gesprek en door gebruik van de combinatie van methoden krijg ik een beeld van jouw situatie. Zo kunnen we jouw standpunt maar ook jouw doel bepalen. Ik geef jou handvatten en praktische tips.

De focus ligt altijd op hetgeen je wilt bereiken. En gericht op je eigen levenskracht. Hoe meer energie, hoe positiever je gedachtes, hoe positiever je gedachtes, hoe meer energie. Als kind hadden we nog volop energie en weinig last van alle negatieve programma's in ons systeem. We dwaalden af van onze levensenergie omdat onze aandacht naar de buitenwereld ging. Daarnaast hebben we gedurende ons leven allerlei aangeleerde programma's (energielekkers) opgeslagen in ons onderbewuste.

Ik werk graag vanuit inuïtie wat op dat moment nodig is. Vaak gebruikmakend van visuele ondersteuning en oefeningen. Hierdoor wordt jouw situatie zowel voor jou als voor mij beter zichtbaar. Je gaat je blinde vlekken zien en sneller inzichten krijgen.

Mijn pad is niet het jouwe, maar de ervaringen en lessen die ik geleerd heb, kunnen zeker een grote bijdrage leveren.

Soms is het nog niet de juiste tijd voor bepaalde zaken. Vertrouw dat je datgene krijgt wat voor jou nu belangrijk is en wat je aankunt. Bewust worden is al een hele stap.

Jij bepaalt de richting!