Wat doe ik

-  1 op 1 sessies
-  Online via Skype of Zoom
-  Kleine groepen bewustzijnsstraining  > Groepssessies
-  Sessies voor ouders (spiegelgedrag kinderen)

Ik ga met jou in gesprek om helder te krijgen wat jij nodig hebt om een positieve verandering te creëren. Wanneer je dit duidelijk hebt geeft dit richting aan onze gesprekken. Jouw verlangens en behoeftes zijn de rode draad in onze sessies.

Ik help je opnieuw contact te maken met je gevoelens en te leren luisteren naar je diepste zelf. Bewust te worden zodat je met een hernieuwde blik naar jezelf kijkt.

Moet je daarvoor altijd alles doorvoelen en je hele levensverhaal vertellen? Dat hoeft vaak helemaal niet.

Aan de hand van jouw situatie/gemoedstoestand van dit moment en de bijbehorende emoties krijg je een schat aan informatie en in hoeverre je luistert naar je innerlijke stem. Tot in de kleinste details geven ze je ieder moment aan of de stappen die je zet nog kloppen met je diepste intentie. Het emotionele lichaam is zodoende het meest feilloze navigatiesysteem dat de mens tot zijn beschikking heeft.

Iedere gemoedstoestand geeft feedback op iets wat in jou of in jouw binnenwereld gebeurt en wat misschien wel van je vraagt om je richting bij te sturen. Ieder mens is uniek, ieders pad is uniek en dat vraagt om secuur bij jezelf te blijven en subtiel te voelen.

Ik geef jou handvatten en praktische tips.

Vaak maak ik gebruik van visuele ondersteuning en oefeningen. Hierdoor wordt jouw situatie zowel voor jou als voor mij beter zichtbaar. Je gaat je blinde vlekken zien en sneller inzichten krijgen.

Soms is het nog niet de juiste tijd voor bepaalde zaken. Vertrouw dat je datgene krijgt wat voor jou nu belangrijk is en wat je aankunt. Bewust worden is al een hele stap.


Jij bepaalt de richting!