Wat doe ik

- 1 op 1 sessies
- Kleine groepen 'passie voor gevoel' Groepssessies
- Ouder-kind sessies i.s.m. Silvano Miskotte    www.verbindenvanbinnen-uit.nl 
  (vanaf mei 2022)

Ik ga met jou in gesprek om helder te krijgen wat jij nodig hebt om een positieve verandering te creëren. Wanneer je dit duidelijk hebt geeft dit richting aan onze gesprekken. Jouw verlangens en behoeftes zijn de rode draad in onze sessies. 

Aan de hand van ons gesprek en door gebruik van bepaalde methoden krijg ik een beeld van jouw situatie. Zo kunnen we jouw standpunt maar ook jouw doel bepalen. Ik geef jou handvatten en praktische tips.

De focus ligt altijd op hetgeen je wilt bereiken. Op mogelijkheden. Werken met de 'wet van aantrekking' is een groot onderdeel van mijn sessies. Hierbij creëer je een nieuw positief toekomstbeeld waar jij naartoe gaat werken. 

Ik werk graag met behulp van visuele ondersteuning en oefeningen. Hierdoor wordt jouw situatie zowel voor jou als voor mij beter zichtbaar. Je gaat je blinde vlekken zien en sneller inzichten krijgen.

We gaan op zoek naar wat jij nodig hebt en waar jij bij gebaat bent. Mijn pad is niet het jouwe, maar de ervaringen en lessen die ik geleerd heb, kunnen zeker een grote bijdrage leveren.

Soms is het nog niet de juiste tijd voor bepaalde zaken. Vertrouw dat je datgene krijgt wat voor jou nu belangrijk is en wat je aankunt. Bewust worden is al een hele stap.

Jij bepaalt de richting!