Om je leven te leven zoals het bedoeld is, moet je je weer verbinden met je persoonlijke waarheid en je eigen persoonlijke vreugde. Die twee dingen mogen de belangrijkste motivatie worden voor elk besluit dat je neemt. Zelfliefde wordt het fundament en daarop bouw je je verdere leven.

De eerste vraag die je jezelf stelt bij alle beslissingen die je neemt is de volgende:

Wat zou iemand die van zichzelf houdt, doen?

Hoe klein je beslissing ook lijkt, vraag dit aan jezelf. Wanneer je de aankomende periode gaat leven volgens deze ene simpele vraag komt het antwoord onmiddellijk in je op, als een intuïtieve flits. (intuïtie is een plotseling inzicht of begrip zonder bewust redeneren).

Het komt als een weten, een onderbuikgevoel, gedachte, beeld, emotie of lichamelijke sensatie. Velen hebben geleerd intuïtie te negeren, maar door deze simpele vraag kun je weer verbinding krijgen met je natuurlijke gave van intuïtie, die we allemaal hebben. Werkelijk naar jezelf luisteren betekent luisteren met al je zintuigen.

Want iedereen heeft een eigen manier van inzicht ontvangen, hetzij via een beeld, geluid, een lichamelijke sensatie of emotie. Het juiste antwoord komt na het stellen van deze vraag onmiddellijk. Geef gehoor aan dit antwoord en je gaat in de richting die overeenkomt met zelfliefde. (we ontdekken dat we vaak geen gehoor geven aan onze diepste gevoelens, maar een patroon ontwikkeld hebben die zich meer richt op de buitenwereld). Begin eenvoudig…..en val jezelf niet af als het niet altijd lukt.

Dit bijzondere proces gaat veel dieper dan het lijkt. Je geeft nl. je intuïtie de ruimte en de gelegenheid om het antwoord te geven. Wanneer je daarnaar handelt komt alles aan het licht wat jou verhindert om het leven dat je wilt, te leiden. Het is het fundament in je leven. Het is de weg van zelfveroordeling naar ZELFLIEFDE.

Hoe klein je beslissingen ook lijken, kijk eens wat het stellen van deze vraag met je doet.